CV - shqip
Faqja Kryesore | Punime | CV - shqip | CV - english | Fotografi | Realblog

ALBERT SPAHIU

 

 

Data e lindjes:                        15.10.1985

Kombesia:                              Shqiptar / Kosovar

Gjinia:                                     Mashkull

Statusi martesor:                   I pa martuar

Adresa 1 (e perhershme):      Dragash / Kosove

Adresa 2 (e banimit):             Bulevardi: “Nene Tereza”, 40/A, nr. 14,  Prishtine / Kosove

E-mail:                                    albertspahiu@hotmail.com

                                                albert_spahiu@yahoo.com

                                                albert85@spahiu.ks (vetem kontakt me MSN)

Ueb faqja:                               http://www.albertspahiu.4t.com   

Telefoni:                                 +377 (0) 44 65 62 09

           

 

Edukimi:

 

2005, Universiteti i Prishtines, Fakulteti Filozofik

Drejtimi: “Shkenca Politike dhe Administrate Publike”

 

2004 – 2005, Universiteti i Prishtines, Fakulteti Ekonomik

Drejtimi: “Menaxhment dhe Informatike”

 

2000 – 2004, Shkolla e mesme, “Emin Duraku”, Dragash

Drejtimi: Gjimnaz: “Matematiko – Natyror”

 

1992 – 2000, Shkolla fillore, “Nezim Berati”, Dragash

 

Trajnimet:

 

Gusht 2004 – Gusht 2005, “Kuvendi Rinor i Kosoves”, Dragash

Organizuar nga OSBE – ja dhe K.K. Dragash

Nje aftetsim ku kemi mesuar per funksionimin e kuvendeve komunale te komunave te ndryshme e veçenarisht te Kuvendit Komunal te Dragashit. Njoftimi me rregulloret dhe ligjet me te cilat funksionojne ato e shume pervoja tjera. Gjithashtu jane zbatuar disa projekte rinore: eskuzione, renovimi i fushes sportive, debate rinore, etj.

 

Shkurt – Qershor 2004, “Rinia, Suksesi, Kariera”, Dragash / Prizren

Organizuar nga shoqata  CBDC, Gjakove

Seminar, ku jam aftesuar ne keto tema: Si te shkruhet nje CV, Prezentimi dhe Komunikimi, Avokimi dhe Rrejetezimi, Bazat e Biznesit dhe Menaxhimi Financiar, Hulumtimi i Tregut, Menaxhimi i Biznesit, Si te shkruhet nje Plan Biznesi dhe Bazat e Marketingut , te cilat jane sponzoruar nga CIDA Kanadeze.

 

Tetor – Nentor 2003, “Promoteret e rinje”, Dragash

Organizuar nga “Shoqata per ndihme per nenen dhe femijen”, Gjakove

Seminar psiko – social ku kemi mesuar per: Stresin, Traumat, Konfliktin, Paqen, Drogat – ndikimi ne proceset fiziologjike dhe shoqerore, etj.

 

Nentor 2002 – Gusht 2003, “Global Motion”, Dragash / Prizren

Organizuar nga shoqata  GPDC - Nderkombetare

Nje projekt social – artistik, ku kemi mesuar dhe diskutuar per disa tema si: Paragjykimet, Barazia gjinore, Abuzimi, Droga, Varferia dhe Dhuna. Kemi qene te trajnuar nga trajner nderkombetar. Keto tema i kemi modifikuar dhe i kemi shfaqur ne menyre artistike ne disa qytete te Kosoves si ne: Prishtine, Prizren, Peje, Gjilan, Dragash, etj.

 

 

Maj 2002, “Radio – Gazetari”, Dragash

Trajnim disa javor (nje muaj), per kursin radio – gazetari, te mbajtur nga ana e stafit te “Radio Sharrit”.

 

10 – 24 Qershor 2002, “Promovimi nderkomunal per mirebesim te ndersjellte ne mes te nxenesve dhe grupeve te ndryshme etnike”, Dragash

Organizuar nga Kuvendi Komunal i Dragashit

Nje projekt ku jane mbajtur keto tema: Te drejtat e njeriut, Konflikti, Motivacioni dhe Bashkepunimi, Ngritja e besueshmerise, Planifikimi – Organizimi dhe Retorika e Mediat.

 

Ne periudha te ndryshme kam kryer edhe kurse te niveleve te ndryshme nga Kompjuteri dhe Gjuha Angleze.

 

Aktivitetet:

 

22 prill 2003,   “Dita e planetit – TOKA”, Dragash

Aksion  nje ditor i organizuar nga shkolla per pastrimin e parkut te shkolles dhe disa pjese te tjera te qytezes.

 

Korrik – Gusht 2002, “Se bashku per ambientin”, Dragash

Ndihmuar nga GTZ, KFOR-i Turk, OSBE  dhe QRD (Qendra Rinore Dragash)

Nje projekt multietnik ambiental ku kemi pastruar parkun e Dragashit dhe disa vende me rendesi ku pastaj punen e bere e kemi ekspozuar ne forme te nje galerie.

 

Kam njohuri te mira nga pakoja e Office-sit (Word, Excel, Access, Power Point, Front Page) dhe programe te tjera.

 

Interesimet:

 

Kompjuter,

Internet,

Lexim (shkence, teologji, studime, etj),

Sport (atletike, basketboll, futboll, sportet luftarake, etj).

 

Gjuhet:

 

Shqip (gjuha amtare)

Anglisht (njohja per pune)

Serbisht (njohja elementare / per pune)

           

 

 

 


 

 

Ne punim e siper!!!